dezinfekcija
  • 28
  • jul

2019

Dezinfekcija

Dezinfekcija jeste postupak kojim se utiče na smanjenje mikroorganizama. Koji mogu biti izazivači brojnih zaraza i bolesti. Nalaze se svuda u našem okruženju. Osnovni cilj dezinfekcije jeste da se izvrši sterilizacija prostora u kome živite i radite. Da se iz svih segmenata okruženja eliminišu patogeni mikroorganizmi. Organizmi koji mogu biti nastanjeni u svim vašim predmetima. Ali vrlo često u tečnostima i samom vazduhu. Za vas, vašu porodicu, kućne ljubimce, pa čak i biljke, vrlo je važno da žive u zdravom okruženju. Bez ikakvih opasnosti od zaraza i epidemija. Zato dezinfekcija mora postati vaša praksa koju sprovodite u redovnim intervalima.

Jer je najveći problem sa patogenim mikroorganizmima što nisu vidljivi golim okom. Toliko su minijaturni, a mogu napraviti ogromnu štetu vašem zdravlju. Dezinfekciju je najbolje raditi preventive radi, ali čak i onda kada do zaraze dođe, neophodno je što pre sprovesti proces dezinfekcije. Kako bi se potencijalna epidemija sasekla u korenu.

Dezinfekcija postupci

Postoje brojni postupci kojima se dezinfekcija sprovodi u praksi, a mi smo eksperti za svaku od njih. Primenjujemo preparate samo najnovije generacije, koji vrlo brzo mogu delovati na problematične mikroorganizme. Pri čemu ni u jednom trenutku neće ugroziti vašu sigurnost, niti sigurnost svih vaših ukućana. Sam proces dezinfekcije jeste vrlo bezbedan, jer se u principu sprovodi sredstvima koja nisu zapaljiva, nisu toksična, nemaju nikakvo negativno dejstvo na ljude i životinje. Tako da se sasvim slobodno mogu primenjivati u domaćinstvu, ali i u svim vašim firmama, magacinima, poslovnim prostorima, i slično. Takođe, sve javne institucije, poput bolnica, škola, vrtića, i slično, moraju biti potpuno dezinfikovane kako bi svim korisnicima obezbedile uslugu vrhunskog kvaliteta. Bez bojazni da će određeni virus, bakterija ili neki drugi mikroorganizam ugroziti bilo koga.

Naše usluge u segmentu dezinfekcije, aktivnosti nudimo svim zainteresovanim klijentima na teritoriji čitave Srbije. Dolazimo do bilo kog mesta u Srbiji, gde vi kažete da treba. Radimo marljivo na tome da svim našim građanima obezbedimo čistiju, zdraviju zemlju, potpuno dezinfikovano okruženje i život bez zaraza i epidemija. U asortimanu imamo fizičko ili hemijsko uništavanje mikroorganizama, i u dogovoru sa vama primenjujemo neku od metoda, za koju se utvrdi da je najefikasnija ili najisplativija.

Dezinfekcija preventiva

Kada se jednom uradi detaljna dezinfekcija, svaki sledeći put ovaj proces se obavlja radi preventive, u određenim vremenskim infervalima, a sve radi vaše potpune sigurnosti. Svi preparati koje primenjujemo ciljano deluju na uništavanje štetnih mikroorganizama, koji su izazivači bolesti, zaraza i epidemija. Tako da su svi ostali organizmi potpuno bezbedni i neće osetiti nikakve negativne efekte, niti posledice. Nemojte čekati poslednji trenutak, obezbedite sebi i svojoj porodici jedno okruženje koje će biti zdravo, u kome će moći normalno da žive, rade, rastu, i stvorite uslove za bolji život sebi i svima ostalima.

Usluge dezinfekcije dostupne su svakoga dana tokom godine, u bilo koje doba dana, samo kod nas. Pozovite nas i dozvolite nam da vaše okruženje očistimo od svih mikroorganizama koji vam mogu napraviti problem. Vrlo povoljno, kvalitetno i brzo, primetićete razliku.

top