Pacovi
  • 07
  • 07

2020

 

Da li ste pronašli male smedje izmete? Ako jeste onda potencijalno imate problem sa zarazom u vašem domu - ali ne brinite, mi smo tu da pomognemo.

Pacovi su najaktivniji noću, tako da je uglavnom lakše videti znakove tokom dana. Ili ih čuti noću kako oštre svoje sekutiće tako što vam ošećuju imovinu.

Pacovi mogu biti vrlo uporni, čak su sposobni i grizući metal da bi ušli u vaš dom, a ako dođu u vaše prostorije, mogu širiti bolesti, uzrokovati oštećenja i kontaminirati hranu. Štakori mogu uzrokovati druge probleme, pa je od vitalne važnosti brzo eliminirati zarazu štakora jer štakori mogu:

Oštećenje imovine uz konstantno grizenje, pacovi mogu oštetiti izolaciju, cevi, vrata, podne obloge i uništiti meke materijale.

Kontaminiranje hrane, pacovi mogu preneti razne bolesti. Zaraziti vašu hranu.

Provjerite uobičajene znakove pacova koji će vam pomoći u ranom prepoznavanju problema, osiguravajući da se što pre počne učinkovito istrebljenje. Naši sertifikovani stručnjaci pružaju brza, učinkovita i ciljana rešenja za kontrolu miševa i pacova.

Ne odlažite deratizaciju, jer svakim trenom oni prave sve veću materialnu štetu i brzo se njih broj povećava. Pozovite nas kako bi vam pomogli da ih se rešite. Pored tretmana deratizacije bilo bi idealno zatvoriti rupe kroj koje su se pojavile u vašoj firmi ili domu kako ne bi i u bućnosti se pojavljivali novi.

Mi koristimo samo sertifikovane klopke i mamke kako bi se odbranili štakora. Ne zaobravite, ne odlažite deratizaciju čak i ako samo sumnjate da imate problema sa ovim glodarima!


 

top