Buba ruse
  • 07
  • 07

2020

Dezinsekcija buba rusa

Buba ruse su uobičajna smetnja u domovima, firmama i bolnicama. Bolesti, trovanje hranom i alergijski problemi mogu se pripisati baš njima.

Bubašvabe su veoma prilagodljive, a za preživljavanje su im potrebni minimalni uslovi, pa se tokom evolucije gotovo nisu ni menjale.

Možete naići na buba ruse u tamnim, vlažnim mestima kao što su kanalizacija, podrumi, prostori za odvodnjavanje ili ormari za pomoćne uređaje. U kućama i stanovima se najčesće nalaze u kuhinji i toaletima, retko kad u drugim prostorijama. Neophodno je odmah rešiti probleme sa buba rusama i buba švabama, jer se neke vrste mogu razmnožavati i do hiljadu za samo godinu dana. U zavisnosti od okruženja u kojim se nalaze.

Znakovi buba rusa uključuju neobične mirise i znakove upada u zalihe hrane.Takodje mozete sretati crne tačkice tamo kuda se one kreću, to je njihov izmet. Uobičajeno je da ljudi nisu svesni njihovih aktivnosti, jer su vrste najaktivnije noću i kada su sobe potpuno mračne. Ako ih vidjate i po danu, onda zaista treba nesto da preduzmete! Ne budite neodgovorni i da se pomirite sa tim da delite dom sa insektima.

Vaš najbolji izbor protiv buba rusa

Buba ruse mogu preživeti gotovo svaku situaciju. Naše usluge dezinsekcije u Beogradu i šire će vam pružiti učinkovitu eliminaciju i bez brige da će i dalje vrebati. Kada udružite snage s našim iskusnim istrebljivačima iz Beograda, mi ćemo u vaš dom implementirati revolucionarnu tehnologiju mamaca. Ova tehnologija sadrži sredstvo za privlačenje hrane u kombinaciji sa visoko učinkovitim insekticidom.

Ako pokušavate sami da se rešite neugodnih buba rusa, raznim sprejevima ili kredama ili nečim trećim, odmah znajte da je nemoguće ih tako uništiti sve. Jer se one kriju i nalaze na mestima do kojih ne možete da doprete. Možete smanjiti njihov broj, al ne i potpuno tih uništiti što bi trebalo da vam bude cilj jer se lako zamnože i opet im se poveća broj.

Mi se dugogodišnji niz godina se borimo sa njima i samo uz pomoć pravih insekticida se mogu 100% rešiti.

Ne morate da pomerati stvari ili da napuštate vas dom, mi postavljamo male mamke veličine manje od zrna graška na mestima gde se bube kreću. Već posle jednog dana će im se broj drastično smanjiti, al najbolje je sačekati do dve nedelje kako se nove buba ruse koje su se tek izlegle mogle hraniti insekticidom i potpuno nestati. Mi garantujemo za naše usluge.

U prilogu možete pogledati intresantan video o buba rusama i koliko su samo otporne.


 

top